Редактор: e-mail: Кадри: Телевизия 7/8Една от майките от Системата ни убива –

...
Редактор: e-mail: Кадри: Телевизия 7/8Една от майките от Системата ни убива –
Коментари Харесай

Майка от „Системата ни убива” пред Слави: Ще победим заради България, но няма да забравим злосторниците, които я унищожиха

Редактор: 

e-mail: 

Кадри: Телевизия 7/8

Една от майките от „ Системата ни убива ” – Нели Димитрова, гостува на Слави в шоуто му по Телевизия 7/8. Тя приказва за огромния митинг на следващия ден и сподели некролог на водещия, на който написа, че са погребали закона за персоналната помощ.

Заченат мъчно, роден с страдания и вяра, погубен с свирепост от ГЕРБ, Обединени патриоти и безмълвното съучастничество на Воля. Почивай в мир, дребничък, прочете написаното в некролога Нели Димитрова.



След това дамата взе химикал и лист, и сподели на Слави: Аз желая нещо да ви напиша обаче, което ще остане наша дребна загадка.

Не искаш да го прочета, искаш просто да ми го напишеш и дадеш, отвърна Слави.

Прочети го, апелирам ти се, би трябвало да го кажеш, тъй като феновете не трябва да остават с неизясненост какво си ми написала, добави шоуменът.

Знаете ли, какъв брой ще се измъчат тези от властта, какво съм ви написала, продължи разговора Нели Димитрова.

Не ми пука, отсече гологлавият водещ.

Ще победим поради България, и няма да забравим никой нищо, даже и злосторниците, които я унищожиха, прочете написаното Нели Димитрова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР